ozmózisozmózis

 

 

víztisztító beszerelése

warning: Creating default object from empty value in /home/inningro/public_html/viztisztitoberendezes.info/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

Hagyományos víztisztító beszerelése

 

 

Hálózatra való csatlakozás

A mosogató alatti, elzárt, hidegvizes sarokcsapról a mosogató csaptelep flexibilis csövét leszereljük. A mellékelt bekötőidomot a szigetelőgumival rácsavarjuk a sarokcsapra. Erre visszaszereljük a leszerelt flexibilis csövet. A mellékelt, kis elzárható bekötőcsapot szigetelőszalaggal leszigeteljük, majd belecsavarjuk az idomba (ez általában 1/2", méreteltérés esetén szűkítőt kell alkalmazni). A végét lecsavarjuk és rátoljuk a fehér, negyed colos fehér műanyag csövet (kb 1 méter), majd rögzítjük.

Víztisztító beszerelése, éves karbantartása

24 000 Ft

Megrendelés után felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése miatt. Szakemberrel (Beszerelés költsége: 12500 Ft + benzinköltség) Amennyiben azt szeretné, hogy szakember építse be a víztisztítót, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére. Az ozmózis víztisztítók éves szűrőcseréje és higenizálása is ezen az áron érhető el (+anyagköltség).

24 000 Ft
Tartalom átvétel