ozmózisozmózis

 

 

Milyen a jó ozmózis víztisztító?

Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek

BEMUTATKOZÁS

Csoportunk és küldetésünk

A Bluefilters Group elkötelezte magát amellett, hogy világviszonylatban vezető szerepet töltsön be a vízszűrési megoldások, vízszűrők és alkatrészek értékesítésében. Termékeinknek köszönhetően egészséges és tiszta ivóvizet szeretnénk biztosítani az emberek számára az egész világon. A zsugorodó édesvízellátás miatt az emberek különböző megoldásokat találnak a vízszűrésre, ezért folyamatosan fejlesztjük termékeinket és meghatározzuk mások számára a szabványokat, a követendő utat: csak a legjobb az elegendő.

Figyeljük ügyfeleink igényeit és felülmúljuk a várakozásaikat a szolgáltatások, a termékinnováció és a környezet megóvásának kiválóságával, fenntartjuk a hosszú távú üzleti partnerségeket, amelyek biztosítják jövőnket. Németország, Magyarország, Törökország, Oroszország, Hollandia, Litvánia, Olaszország, Észtország, Szlovákia, Ukrajna, Kazahsztán, Fehéroroszország, Lettország partnercégeinek globális hálózata lehetővé teszi, hogy a Bluefilters csoport helyi szinten működjön, de globálisan növekedjen.

A Bluefilters Team mindent megtesz azért, hogy ügyfelei és üzleti partnerei számára a legmagasabb értéket nyújtsa.

Küldetésünk célja, hogy minden otthon számára biztosítsunk minőségi tiszta vizet és gondoskodunk a környezetvédelemről.

A Bluefilters alacsony szén-dioxid-lábnyomot hagy. Ez azt jelenti, hogy a nyersanyag-kitermelésből, termelésből, felhasználásból, az ártalmatlanításhoz és az újrahasznosításhoz kapcsolódó termékek előállításának teljes folyamatát az üvegházhatást okozó gázok minimális kibocsátása jellemzi. Köszönjük, hogy minőségi termékünket választotta.

Az Ön által választott víztisztító-berendezést a német Bluefilters GmbH legmagasabb minőségi elvárásainak megfelelően gyártották. A szűrő megfelel különféle direktíváknak, rendelkezik a legmagasabb minőséget biztosító certifikációkkal, tanúsítványokkal, hogy az Ön által elképzelt legmagasabb elvárásokat is felülmúlhassuk.

Minősítéseink:


 

NSF certifikációval rendelkezünk. Az NSF tanúsítás biztosítja a beszállítók, a kiskereskedők, a és a fogyasztók számára, hogy egy független szervezet áttekintse a termék gyártási folyamatát, és megállapította, hogy a termék megfelel a biztonsági, minőségi, fenntarthatósági, teljesítményi szabványoknak

ÁNTSZ engedélye: SH-ITB Kft., KEF-816-3/2012.