ozmózisozmózis

 

 

Kompakt Bluefilters patronok ozmózis víztisztítóhoz

Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek
14 400 Ft
Cikkszám: 42302507

A csere félévente esedékes. Erre fontos ügyelnünk, mert a szűrőkben biológiai szennyezőanyagok dúsulhatnak fel.

1. 5 és 10 mikronos előszűrő egyben.

Kiváló minőségű, szabadalmaztatott polipropilén szálas üledék patron,: homok, rozsda ,iszap, pollen, mikroorganizmusok, szénpor és egyéb csapadékok szűrésére. A szálas üledékszűrők általában magasabb minőséget képviselnek. Házi használat esetén készüléke érdekében maximum fél évente javasolt cserélni..

2. Előszűrő, garnulált aktív szén szűrő

Aktívszenes szűrő, kiváló minőségű, szabadalmaztatott patron, amelyek szemcsés aktív szenet tartalmaz. Az ozmózis membrán rendkívül érzékeny a klórra, a vékonyfilm membránt az aktív klór felmarja, így az élettartama jelentősen csökkenhet. A klórt az aktívszén tudja megkötni. A szűrni kívánt anyagok (mint szerves szennyezések, mérgező vegyületek, növényvédőszerek, hormonok, stb) az aktív szén töltet felületén adszorbeálódnak, elnyelődnek - telítődnek. A készülék élettartamának érdekében házi használat esetén maximum fél évente javasolt cserélni.

3. Szén+ásványianyag utószűrő egy patronban

Kiváló minőségű, szabadalmaztatott patronok szemcsés aktív szén és a mineralizátor egyben. Javítja a víz ízét és illatát, jótékony ásványi sókkal dúsítja a szűrt vizet. A patron ásványi anyagokat tartalmaz, a megfelelő porítással, amely biztosítja azok feloldódását a vízben. Fél évente javasolt cserélni.

Ca2+ - 26,4 mg/l CO32- - 25,1 mg/l
Mg2+ - 20,1 mg/l HCO3- - 30,6 mg/l
Na+ - 1,3 mg/l SO42- - 12,4 mg/l
K+ - 0,7 mg/l Cl - - 5,0 mg/l
  • A csomagban a német Bluefilters GmbH legmagasabb minőségű, kompakt (szűrőházzal egyben cserélhető) szűrőegységei találhatók.
  • Minősítések:

    NSF certifikációval rendelkezik. Az NSF tanúsítás biztosítja a beszállítók, a kiskereskedők, a és a fogyasztók számára, hogy egy független szervezet áttekintse a termék gyártási folyamatát, és megállapította, hogy a termék megfelel a biztonsági, minőségi, fenntarthatósági, teljesítményi szabványoknak

A termék ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Akciós ár:  14 400 Ft