ozmózisozmózis

 

 

Bluefilters ozmózis víztisztító, higiénikusan cserélhető patronokkal, pumpás változat

Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek
88 900 Ft
Cikkszám: 4230231

Ozmózis víztisztító ingyenes házhoz szállítással

A víztisztítóban található szűrőpatronok szabadalmaztatott, innovatív technológiával készülnek. Ez a könnyű és higiénikus cserélhetőséget biztosítja. A betéteket a szűrőházzal együtt cserélhetjük. Ezzel elkerülhetők a betéteket tartó hagyományos kelyhekre jellemző időigényes és kétséges kimenetelű tisztítási folyamat, és közben szennyezőanyagok sem kerülhetnek a betétekre, hiszen zárt helyen találhatók. Ennek jelentősége mindazok számára különösen egyértelmű, akik már hagyományos ozmózis víztisztítókat vásároltak, és tapasztalták a cserékből adódó esetleges higiéniai problémákat. Ezek a patronok a hagyományos kivitelűekhez képest fokozott szűrési kapacitással is bírnak, hiszen az egész patron belső térfogata szűrőanyagot tartalmaz.

Az ozmózis szűrés több szűrési fokozatból áll, ugyanis minden ozmózis membrán érzékeny a vezetékes vízben megtalálható klórra és vasra, és az 5 mikronnál nagyobb szennyeződésekre, rendkívül fontos, hogy a membránba ne kerülhessen biológiailag aktív szennyezőanyag sem, ez ronthatja az élettartamát.

Az ozmózis víztisztító főbb részei

 • 5 és 10 mikronos előszűrő egyben. Magas minőségű, szabadalmaztatott üledékszűrő patron, polipropilén fonalakkal. Szerkezetük biztosítja a mechanikai szennyeződések eltávolítását, mint például:
  - homok
  - rozsda
  - folyami sár
  - folyami olaj
  - pollen
  - mikroorganizmusok
  - szénpor és más csapadék
  Házi használat esetén készüléke érdekében maximum fél évente javasolt cserélni.

 • Aktívszenes szűrő, kiváló minőségű, szabadalmaztatott patron, amelyek szemcsés aktív szenet tartalmaz. Az ozmózis membrán rendkívül érzékeny a klórra, a vékonyfilm membránt az aktív klór felmarja, így az élettartama jelentősen csökkenhet. A klórt az aktívszén tudja megkötni. Az eltávolítandó anyagok az aktív szén töltet felületén adszorbeálódnak, elnyelődnek - telítődnek. A készülék élettartamának érdekében házi használat esetén maximum fél évente javasolt cserélni.

 • Az ozmotikus membrán a szerves és a nem szerves szennyeződések, a vízben oldott szilárd anyagok szűrését szolgálja. Porozitása hasonló a víz részecskeméretéhez, 0,0001 mikrométer. A készülékbe egy kiváló minőségű, szabadalmaztatott, szűrőházzal egybeépített patron található. Házi használat esetén két évente javasolt cserélni.

 • Az utolsó szűrési fokozatban egy kiváló minőségű, szabadalmaztatott patron szemcsés aktív szénnel és ásványi anyaggal. Javítja a víz ízét és illatát, telíti az ozmózis vizet különböző szennyezésmentes ásványi sók ionjaival. A patronok olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek megfelelő porlasztásuk miatt a vízben oldódásukat biztosítják. A mineralizációval jótékony ásványokat juttatunk a vízbe. Házi használat esetén maximum fél évente javasolt cserélni.

Ca2+ - 26,4 mg/l CO32- - 25,1 mg/l
Mg2+ - 20,1 mg/l HCO3- - 30,6 mg/l
Na+ - 1,3 mg/l SO42- - 12,4 mg/l
K+ - 0,7 mg/l Cl - - 5,0 mg/lTulajdonságok
Méretek 33,2 x 15 x 42,7 cm
Tartály mérete 24 cm x 36 cm
Tömeg 10 kg

Max./min. bemenő hőm.

38/4 Celsius fok
Bemenő víz TDS-érték Max. 2000ppm*
Nyomás (min./max.) 1/5 bar
Névleges teljesítmény 75 GPD, 270 liter/nap A membrán vízhozama +/-20%-on belül változhat
Membrán típusa 75 GPD Bluefilter, kompakt, házzal eggyüt könnyen cserélhető
Tartály térfogata Max. 12 liter
Szűrők cseréje Elő- és utószűrők esetén maximum 6 hónap, membrán esetén 2 év, 5-10 mikronos pp szűrő, 10 mikronos PP+GAC szűrő, 10 mikronos PP+GAC szűrő és mineralizáló, kristályvíz készítő, 75 GPD ozmózis membrán házzal.
Csatlakozók típusa JG gyorscsatlakozó
Termelt víz/szenyvíz aránya 1:5
Tápvíz minősége Ivóvíz
Vas, mangán tartalom 0,2 mg/liter
Visszatartott szennyeződések kb. 99,9%
Visszatartott só aránya kb. 95%
Termet víz pH-ja 6,8-7,5
Fokozatok száma 7 (2 előszűrő, 1 ozmózis membrán, utószűrő utánsózó egyben)

 

A csomagban a következő felszereléseket és elemeket találja:

 • Használati kézikönyv 1 db (vagy online elérhető)
 • Fehér cső ¼ “ 500 cm
 • Tartály szelep cső ¼ “
 • Kék bemeneti szelep ¼”
 • Műanyag fém ház elő- és utószűrőkkel, vízkezelőkkel, kompakt ozmózis membránnal szerelve 1 db
 • Víz tartály 1 db
 • Vízcsap készlet 1 csomag
 • Hálózati kábel áramellátáshoz- (szivattyús változat esetén 1 db)
 • Víz szivattyú-- (szivattyús változat esetén 1 db)

Az ön által megvásárolt készülék tervezése és gyártása során kiemelkedő minőségű anyagokat és összetevőket használtak, melyek újrahasznosíthatóak, ezeket a megfelelő szelektív hulladék gyűjtő helyeken kell kidobni.

Ez a termék nem dobható ki a hagyományos városi hulladékokkal együtt. Amennyiben a készülék kidobásra kerül, azt a megfelelő szelektív hulladék gyűjtő helyeken kell leadni, jelezve, hogy áramköröket, elektromos és elektronikus összetevőket tartalmaz.

Előnyei:

 • A szűrőben a német Bluefilters GmbH legmagasabb minőségű, kompakt (eldobható) szűrőegységei találhatók.
 • Minősítések:

  NSF certifikációval rendelkezik. Az NSF tanúsítás biztosítja a beszállítók, a kiskereskedők, a és a fogyasztók számára, hogy egy független szervezet áttekintse a termék gyártási folyamatát, és megállapította, hogy a termék megfelel a biztonsági, minőségi, fenntarthatósági, teljesítményi szabványoknak

  ÁNTSZ engedélye: SH-ITB Kft., KEF-816-3/2012.

 • A  vízszűrő ozmózis membránja öntisztuló. A tisztítás során a membránba érkező víz két részre oszlik. Az egyik része - a tiszta víz- a membránon keresztül a tiszta vizet tároló tartályba kerül, a másik - a szennyeződéseket tartalmazó víz - a membrán felületén végighaladva, azt megtisztítva a szennyvízcsatornába távozik.
 • Rendkívül halk működésű.
 • Ez a víztisztító 1,5-től 5 bar víznyomásig működik kielégítően. Kérjük érdeklődjön vízszolgáltatójánál. Nagyobb nyomás esetén a készülékben károsodás következhet be.

A készülék beépítése:

 • Amennyiben azt szeretné, hogy szakember építse be a víztisztítót, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére. A garancia feltétele a szakszerű beszerelés.

Alkatrész árak:

 • Patronkészlet a fél éves cserékhez. Az elő- és utószűrők cseréje legalább fél évente esedékes. Az elő- és utószűrők cseréje legalább fél évente esedékes.
 • Ozmózis membrán. Cseréje legalább két évente javasolt.
 • Az ozmózisvíz  oldott ásványianyagtartalma további utánsózók sorosan kötött beszerelésével emelhető a kívánt szintre, biztonságos, tiszta forrásból. Egy utánsózópatron 35-50 mg-mal növeli az oldott ásványianyag szintet. A beszereléshez szükséges minden patronhoz egy beszerelőkészlet is.

 

Akciós ár:  88 900 Ft